Smiley pakket 2

- Smiley
  • Geschikt voor de leeftijd 10 jaar en ouder
Met dit vrolijke spelletjespakket hoef jij je de komende tijd niet te vervelen! Daag je huisgenoten uit en fleur je dag op met knotsgekke spellen!
» Delen met anderen
E-mailFacebookTwitter
  • inpakken € 0,50
  • omruilgarantie 14 dagen
€ 45,98 € 35,98

Op werkdagen vóór 15.00 uur
besteld morgen in huis

Smiley pakket 2 -

Een megapakket van Smiley musthaves!

 

Wat is er nou leuker dan lekker thuis spelletjes doen? Met dit vrolijke spelletjespakket hoef jij je de komende tijd niet te vervelen! Daag je huisgenoten uit en fleur je dag op met knotsgekke spellen!


Inhoud pakket:
- Smiley Colour Game
Probeer je zenuwen onder controle te houden en raak als eerste al je kaarten kwijt. Leg kleur op kleur en wees je tegenspelers te slim af! Pas op, als je het eenmaal gespeeld hebt, wil je het blijven spelen!


- Smiley Waarheid, Durven of Doen?
Supercoole vragen en opdrachten voor een onvergetelijke avond! Speel dit vrolijke spel en leer je vrienden (en jezelf!) beter kennen! Driehonderd knotsgekke vragen en opdrachten voor meisjes en jongens! Wat kies jij? Waarheid? Durven? Of doen?


- Smiley Quiz Madness
Hou jij van quizzen? Dan moet je deze een keer gedaan hebben! Bevat slimme en gekke vragen voor slimme spelers! Maar ook grappige weetjes en hilarische doe-vragen! Maar liefst 1800 quizvragen in 6 verschillende thema’s: geschiedenis, aardrijkskunde, sport, wetenschap, cultuur, weetjes, breinkrakers & doe-vragen.


- Smiley Doe-Dagboek Be You
Als je na al die spelletjes zin hebt om even alleen bezig te zijn, dan is dit een boek voor jou! Schrijf, teken, kleur, plak, scheur, bijt … eh, alles kan in dit te gekke doe-dagboek! Er is maar één regel: Be You!
 


Productinformatie

Geschikt voor: 10 jaar en ouder
Verschijningsdatum: 02-04-2020
ISBN: 978905924023

Beoordeling

Er zijn nog geen beoordelingen.
» Schrijf als eerste een beoordeling

Deze webshop is onderdeel van Uitgeverij Fantoom

 

Uitgeverij Fantoom

Hoogstraat 1

4285 AE Woudrichem
telefoonnummer 020 528 58 50

 

 

 

 

 

 

 

In deze serie

Pagina: 1